Smart Talk op slimme telefoons

Laten we eerlijk zijn. Je smartphone is een verlengstuk van jezelf. In het verleden was het niet erg om je mobiele telefoon thuis te laten. Maar nu, als je halverwege was om te werken en je je smartphone thuis liet, zou je het risico lopen om te laat te zijn om terug te gaan en het op te halen. Een groot deel van je leven is op je smartphone. Met slimme mobiele telefoons kun je overal heen zonder je zorgen te maken dat je iets mist. Een belangrijke e-mail van een contactpersoon of uw baas kan altijd en overal worden ontvangen en gelezen. Je sociale en professionele leven kan zich nu vermengen en vermengen. Zelfs wanneer u op een hoognodige vakantie bent, kunt u nog steeds aandacht besteden aan het bezorgen van uw werk of deelnemen aan vergaderingen via videoconferenties. In de professionele wereld heeft sms’en een achterstand op e-mails vanwege smartphones. De lengte van tekstberichten is beperkt en kan alleen door een andere telefoon worden ontvangen. E-mails die via smartphones worden verzonden, kunnen niet alleen naar een andere telefoon maar ook naar een computer worden verzonden. Lange gesprekken kosteloos, zowel lokaal als internationaal. Grote bestanden kunnen worden verzonden.

Om te beginnen zijn smartphones zoals uw computers uitgerust met web-, e-mail- en persoonlijke gegevensassistent of PDA-mogelijkheden. Ze zijn het antwoord op het drukke schema van een werkende persoon. Als je veel op je bord hebt, helpen geweldige telefoons zoals deze ons om georganiseerd te blijven en op de hoogte te blijven.

De belangrijkste slimme smartphones zijn applicaties van derden of beter bekend als apps. Met apps op uw smartphones kunt u uw werk doen zonder de noodzaak van gewone computers. De drukke professional kan nu documenten, presentaties en spreadsheets maken, bewerken, delen en e-mailen. Afgezien van deze krachtige werkmogelijkheden die smartphones u bieden, kunt u er ook in realtime aan werken met uw collega, ongeacht de locatie, en de veranderingen zien die elk van u maakt. Met bepaalde apps op smartphones kunt u afzonderlijke berichten achterlaten voor elk van uw teamleden, zodat u gemakkelijker discussies kunt volgen en het werk overzichtelijker kunt maken. Add-ons zoals burn-down grafieken zijn ook beschikbaar om u te helpen tijd en werk bij te houden. Voor ontwerpers kunnen beeldveranderende apps rechtstreeks naar uw slimme mobiele telefoon worden gedownload. Tijdens crisistijd komen slimme mobiele telefoons aan met hun toepassingen voor presentatietools. Ze laten je niet alleen toe om te creëren, ze laten je ook toe om bestaande presentaties erin te importeren en ze ook te bewerken. U kunt ook foto’s en video’s maken met uw slimme mobiele telefoons. Niet alleen dat, met smartphones kunt u ze ook delen, bewerken en verzenden.